NAGYVÁZSONYI HONLAP LETT AZ ÉV HONLAPJA, ÉS ÖVÉK A TURISZTIKAI KÜLÖNDÍJ IS

A nagyvázsonyi Pontes Alapítvány épülő látogatóközpontja (és a Várpanoráma Vendégház) - a www.igaslokozpont.hu - Minőségi Díjat nyert Az Év Honlapja pályázaton "Turizmus" kategóriában, emellett a Seosiker Top Site díját, azaz az Év honlapja-fődíjat is elhozta a 200 beérkezett pályamunka közül.

"Óriási elismerés ez számunkra, köszönettel tartozunk az InterWORD Webközpontnak a tökéletes tervezési és fejlesztési munkáért!" - írja közleményében a látogatóközpont oldala. Idézik a zsűri értékelését is a cikkben: "Lendületes, ízléses és egyedi megvalósítás jellemzi a Magyar Igásló Ökoturisztikai és Tájérték Központ nemrégiben elindult oldalát. Fontos információ, hogy itt most olyasvalamihez készült jó előre weblap, mely lehetőség csak 2019 tavaszától érhető el a nagyérdemű számára. A Központ által nyújtott szolgáltatások (pl. igáslovakra épülő élményprogramok, erdei iskola) azonban már most teljes körűen bemutatásra kerülnek, méghozzá úgy, hogy sejteni lehet, itt nem lesz hiány vendégekben. Itt kell megemlítenünk azt is, hogy a honlap akadálymentesített verziója is elérhető, mindez összességében egy minőségi díjat jelent a készítők és a Központ számára, melyhez szívből gratulálunk."

Fábry Szabolcs polgármester, a projekt ötletgazdája is személyes hangú sorokkal kísérve osztotta meg közösségi oldalán a jó hírt: "sok-sok egyeztetés, ötletelés, fanatikus lószeretet és tudatos munka van amögött, hogy idén megnyertük az Év Honlapja díjat és a turisztikai kategória különdíját webpartnerünk kiváló munkájával. Az igásló TOP-os pályázatot részleteiben 7 éve álmodtam meg egy nehéz, de ugyanakkor egy kis felfrissülést is adó időszakban. Mélységesen hiszek ennek az attrakciónak egész térségünkre kiható sikerében. Számomra nagyon fontos, hogy az efop programnak is köszönhetően településünk weboldala is hamarosan megújul. Dolgozunk rajta. Köszönet mindenkinek, aki partnerünk a legkisebb apróságtól a nagyobb munkákig!"
Mellékletek terület