Megérkezett az okosszemüvegek legújabb, izgalmas darabja Európába

  • Kütyü
  • 2018.07.15
    05:58
  • Hirado.hu
Lehetővé teszi, hogy a felhasználók rendkívül alacsony késleltetéssel férjenek hozzá a kiválasztott eszköz információihoz.

Az Epson bejelentette, hogy Európába jött a Moverio okosszemüvegek legújabb verziója, a BT-35E modell. Úgy fejlesztette tovább a cég az új okosszemüvegét, hogy HDMI és USB-C csatlakoztathatóságon keresztül, szinte alig érzékelhető késleltetéssel könnyedén használható legyen a meglévő hardverekkel.

Ennek eredményét széles közönség – egészségügyi, kereskedelmi drónvezérlési, tervezési, szórakoztatási és további területeken – tudja hasznosítani.

A BT-35E jól lehet alkalmazni az egészségügyben elsődleges vagy másodlagos kijelzőként. Ahelyett, hogy az orvosnak meg kellene fordulnia, hogy ránézzen a monitorra, a betegre összpontosíthat, és természetesebb pozícióban helyezkedhet el.

Tervezési alkalmazásnál szintén elsődleges vagy másodlagos kijelzőként hasznos, olyan feladatoknál, ahol alacsony késleltetés és továbbfejlesztett hatékonyság szükséges, beleértve a távoli tanácsadást is.

A szórakoztatásban a vidámparkok és a múzeumok használhatják a videós tartalmakkal történő játék során, vagy fejmagasságban lévő kijelzőként.

Kereskedelmi drónoknál, mint a DJI Phantom 4 Pro, használható másodlagos FPV-kijelzőként az elsődleges kijelzővel és HDMI-bemenettel rendelkező kontrollereknél.

A BT-35E hosszú ideig kényelmesen viselhető, illeszkedik a legkülönfélébb fejformákhoz és -méretekhez, továbbá használható szemüveg felett is.