Ingyenes online segítség a matek érettségihez

  • App
  • 2018.03.27
    21:13
Már csak egy hónap van hátra a 2018-as matematika érettségi időpontjáig. Egy újdonság most közel 80 ezer érettségizőnek segíthet a matematika érettségi előtt.

A felkészülés nagyon sok diák számára szörnyű kínlódást jelent, sokan pedig csak most kezdenek majd hozzá a 4 éves anyag ismételéséhez.

Új fejlesztésnek köszönhetően azonban a mateking.hu kényelmes megoldást talált az érettségi előtti ismétlés problémájára.

Ingyenesen elérhető leckéket tettek közzé, amelyekben az elmúlt 5 év összes középszintű matek érettségijének részletes lépésről lépésre történő megoldása található tippekkel és kiegészítő magyarázatokkal. Emellett tananyag áttekintő is segíti a diákokat és tanáraikat a nagy hajrában.

Sokan ilyenkor veszik igénybe felkészítő tanárok segítségét, de a hazánkban egyre jobban terjedő e-learning segítségével is trenírozhatják magukat.

A számos ilyen webes fejlesztés közül az egyik legnépszerűbb a mateking.hu, amelyet kimondottan a Z generáció igényei szerint fejlesztettek, tabletre és mobilra optimalizált felületén látványos szemléltetésekkel és egyszerű magyarázatokkal segítenek rendszerezni a matek érettségi előtti nagy hajrában a középiskolában tanultakat.

A mateking.hu-n mindig olyan példákat használnak, amelyek egyértelműen világítanak rá az adott témára és lehetséges buktatóira. Gyakorlatias, kézzelfogható, életszerű feladatokon át, megfelelő ütemben halad előre a tananyag. Tréfás magyarázataival pedig kizökkent a száraz tanulnivalóból.

A háromszoros Év Honlapja díjas, 80 ezer felhasználójával hazánk egyik legnépszerűbb oktató oldalának számító mateking.hu az érettségire külön aloldalt jelentetett meg.