Jön az okostelefon 7 GB memóriával

  • Mobil
  • 2017.10.13
    12:26
  • 24.hu

A gamer termékeiről és perifériáiról elhíresült Razer október 12-én jelentette be, hogy november 1-én lerántják a leplet a régóta pletykált első okostelefonjukról, de egyes források már azt is tudni vélik, hogy pontosan milyen hardvert fog rejteni a gyártó egyelőre hivatalos név nélküli készüléke.

A kiszivárgott adatok alapján senki nem fogja felkapni a fejét, hiszen a piac legújabb versenyzője nem igazán múlja felül a jelenleg elérhető modelleket. Ha az információk valósnak bizonyulnak, akkor a Razer mobilja 5,7 colos kijelzővel, 2550×1440 pixeles felbontással, a Samsung Galaxy 8-ból ismerős Qualcomm Adreno 540 grafikus chippel és 64 GB-os háttértárral kerül majd forgalomba.

Ezen felül kapunk majd egy 12 megapixeles hátlapi és egy 8 pixeles előlapi kamerát, a legnagyobb meglepetést pedig a memória okozza, hiszen a bennfentesek szerint abból 7,5 GB-nyi kerül a készülékbe – ami elég komoly előrelépés az iPhone X három, és a Samsung Galaxy S8 négy gigájához képest.

Ebből azért már sejthető, hogy a gamereket célzó gyártó az első mobiljával sem távolodik el a célcsoportjától, és komolyabb összegben mernénk fogadni, hogy a november 1-én esedékes bemutatón a cég arra fog koncentrálni, hogy ez a készülék kifejezetten azoknak készül, akik az okostelefonjukon is a lehető legzökkenőmentesebb játékélményre vágynak.