Mostantól bármilyen fájlt küldhetünk a népszerű csevegővel

  • App
  • 2017.07.16
    20:32
  • Hirado.hu
Új funkcióval bővül a WhatsApp legújabb frissítése: motantól bármilyen fájlt megoszthatunk az applikáció segítségével.

A WhatsApp korábban csak dokumentumok, fényképek és videók megosztását támogatta, ám a legújabb frissítéssel 100 megabájtig – iOS-en 128 megabájtig – bármi mást is elküldhetünk. Az applikációval így az APK-fájltól kezdve az MP3-mon át bármilyen fájlt megoszthatunk másokkal.

A frissítés hasznos lehet azok számára, akik például exe fájlt szeretnének megosztani, de azok számára is segítség, akik munkahelyükön WhatsAppot használnak e-mail helyett.

“Hatalmas előnye van annak, hogy mostantól bármely típusú fájlt elküldhetünk a WhatsApp-on keresztül. Ami még fontosabb, az, hogy 100 megabájtig küldhetünk, azt jelenti, hogy például aktivisták privát üzenetben kiváló minőségű fényképeket és videókat oszthatnak meg emberi jogi célokra” – mondta Nathan Freitas, a biztonsági szoftverekkel foglalkozó Guardian Project igazgatója a Mashable-nek.

Alkalmazásokat is megoszthatunk

“Bár fennáll annak a veszélye, hogy a WhatsApp Android-alkalmazások rosszindulatú verzióinak terjedését okozhatja, mégis nagy előnye van annak, hogy az emberek közvetlenül megoszthatnak alkalmazásokat is, így nem szükséges belépni például az App Store-ba. Ez nagy segítség lehet azoknak, akik olyan országban élnek, mint Szaúd-Arábia, Oroszország vagy Kína, ahol bizonyos alkalmazások tiltottak vagy cenzúráltak, vagy ahol például a Google Play egyáltalán nem létezik ” – fűzte hozzá.

Az új funkció a webes alkalmazásban is működik.

Legfrissebb