Elképesztően drága lehet majd az idei iPhone

  • Mobil
  • 2017.02.12
    20:24
  • pcforum.hu

Bár az iPhone-ok mindig is a drágább készülékek közé tartoztak, az Apple okostelefon-sorozatának idén bemutatásra kerülő új tagjának ára még így is sokkolhatja majd még akár az előző modellek rendszeres vásárlóit is. Az iPhone 8-ként emlegetett telefon ára ugyanis a mágikus 1000 dolláros határt is átlépheti nagyobb kiadásában- írja oldalán a pcforum.hu.

Legalábbis ezt állítják a Fast Company elemzői, akik információi szerint a tíz évvel az első modell bemutatását követően piacra kerülő iPhone minden idők legdrágábbika lehet. A magas árat - az Apple szokásos kapzsisága mellett - ezúttal az indokolhatja, hogy a telefon az eddig használt LCD helyett a drágább OLED kijelzőtechnológiára válthat, de a képernyőbe épített ujjlenyomatolvasó és más újdonságok is megdobhatják az költségeket.

A jó hír azoknak az Apple-rajongóknak, akik ennyit azért már nem lennének hajlandóak szánni még az almás mobilra sem, de szívesen váltanának majd a legújabb generációra az, hogy akárcsak a korábbi években, az Apple állítólag idén is kiad majd egy kisebb változatot is új telefonjából, aminek ára akár azonos is lehet majd a korábbi évek hasonló modelljeinek bemutatáskori árával.