A Huawei "szupertelefonok" kifejlesztését tűzte ki célul

  • Mobil
  • 2017.04.13
    19:27
  • Mti
A Huawei a mesterséges intelligencia és az ember-gép közötti interakció forradalmi fejlődésére összpontosítva a felhasználói élményt új szintre emelő "szupertelefonok" kifejlesztését tűzte ki célul.

A társaság a Sencsenben rendezett 14. Huawei Global Analyst Summit fórumon mutatta be a digitális okoskorszakra vonatkozó készülékstratégiáját - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a Huawei Technologies Hungary.

A Huawei prognózisa szerint 2025-re már a felhasználók kilencven százaléka élvezheti majd a szupertelefonok személyre szabott intelligens szolgáltatásait.

A Huawei már jelentős eredményeket ért el az észlelés-intelligenciával, kognitív-intelligenciával és számítási-intelligenciával rendelkező hardver eszközök, valamint nagy teljesítményű mesterséges intelligenciával bíró szoftverek kifejlesztésében, illetve a szoftver-hardver és a készülék-felhő kapcsolatot biztosító technológiai megoldások terén.

A felhasználói élmény fokozását és az eljövendő szupertelefonok intelligens funkcióit szem előtt tartva a Huawei a sencseni technológiai fórumon bemutatta felhő-szolgáltatási ökoszisztémáját is - olvasható a Huawei közleményében.