Hamarabb indulhat az iPhone 8 gyártása

  • Mobil
  • 2017.02.12
    20:22
  • hvg.hu
Jó nevű piaci elemzők úgy vélik, a szokottnál hamarabb izzíthatja az Apple a gyártósorokat az idei iPhone-ok készítésére.

A BlueFin elemzői úgy tudják, hogy a szokott éves menetrendhez képest már korábban elkezdődhet az idei iPhone-ok gyártása, mivel várhatóan nagyobb lesz a kereslet e készülékek iránt, mint az iPhone 7-eknél volt-írja a HVG tech rovata.

A leggyakrabban iPhone 8-ként emlegetett készüléken lesz a legtöbb változtatás az iPhone 6 megjelenése óta (ami jól is jöhet, sokan ugyanis azzal magyarázzák az Apple térvesztését bizonyos piacokon, hogy nem tudnak igazán újat hozni a telefonjai). Mindenesetre az idei iPhone-nál az Apple nemcsak az új vásárlókra számít, hanem azokra is, akik régebbi iPhone-jaikat cserélik majd le az új modellek valamelyikére.

Az új iPhone-okkal állítólag vezeték nélküli töltés is érkezik, (még) jobb kamera és egy egészen új dizájn is: elöl is, hátul is üveg fém keretben. A szokott két változaton kívül állítólag egy harmadik modell is lesz (5,7 vagy 5,8”-es) OLED-kijelzővel. És bár ezt az információt nem erősítették meg hivatalosan, lehet, hogy épp az OLED-kijelző az oka annak, hogy az Apple a szokottnál korábban kezdi meg a gyártást. Ez azonban ne tévesszen meg senkit, a korábban kezdett gyártás nem jelent korábbi bemutatkozást, úgyhogy szeptemberig valószínűleg türelemmel kell lennünk.